Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності діє для всіх сторінок, що входять до веб–сайту www.radiodim.rv.ua та мобільних додатків для платформ iOS та Android, що працюють у рамках цього веб-сайту. У деяких випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних продуктів, а також у будь-який час змінювати політику конфіденційності на свій розсуд.

Для вашої зручності веб–сай www.radiodim.rv.ua може містити посилання на інші веб-сайти. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності, або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошоти shidlouskij@gmail.com . Ця політика поширюється тільки на інформацію, зібрану на веб–сайті www.radiodim.rv.ua і веб-додатках, що працюють у рамках цього веб–сайту

Персональні дані

Ми цінуємо ваше право на особисте життя та нерозголошення вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності — є обов’язковою для всіх співробітників нашого сайту, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при користуванні мобільними додатками IOS та Android, при використанні сайту, при замовленні послуг, листуванні, або телефонній розмові. Якщо у вас виникнуть питання, або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої запитання, або зауваження на електронну адресу: shidlouskij@gmail.com.

Яку інформацію ми збираємо

Якщо ви скористаєтеся формою зворотного зв’язку, або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача — приміром, ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, замовляючи наші послуги, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість користувачів, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли ви користуєтесь сайтом www.radiodim.rv.ua мобільними додатками, замовляєте наші послуги, ми автоматично отримуємо цю інформацію. Збираючи її, ми аналізуємо як краще пристосувати наші сайт і додатки до потреб користувачів.

Ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені у ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: shidlouskij@gmail.com.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від вас, та виключно з вашого відома.

Також ми можемо збирати загальну інформацію, коли ви користуєтесь сайтом www.radiodim.rv.ua чи додатками пов’язаними з ним.

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована, або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна, або кілька цілей.

Спілкування з вами. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для зв’язку з вами, наприклад повідомити вас про зміну наших послуг, або надіслати вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються оголошення, що було вами подано та зв’язатися з вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності, або у строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту видалення/відкликання вами цих даних.

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання замовлень, надання підтримки замовникам послуг, замовляємо в певних надавачів відповідних послуг адміністрування промо-кампаній, аналіз даних, і таке інше. Вони можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті www.radiodim.rv.ua, або у додатках на платформах Android, або iOS, пов’язаних з ним, третім сторонам без вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також: ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину, або завдання шкоди нам, або третім особам; ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких ви отримуєте послуги по вашому оголошенню.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших користувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати, або розширити зміст і рекламу на сайті і додатках, що пов’язаних з ним, для наших споживачів.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати, або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви розміщуєте оголошення, завантажуєте наші додатки, або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент. У випадку визнання недійсною, або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.